Något försenat fattar också jag!

Nu fattar även jag vad det handlade om dethär med Lamborghini som ni skrev om för några dagar sedan. Det är ju så att HBL kommer med en viss fördröjning till utmarkerna som jag representerar.

Efter att ha läst ifrågavarande artikel så kan jag bara konstatera två saker:

1. Det där med att köpa en Lamborghini för årets vetepengar kan nog lyckas. Det fordras bara ett vetepris på ca 7500 euro tonnet  för min del och det är klart hoppas kan man ju….

2. Jag tyckte hela artikeln var konstigt vriden. Jag är ingen nationalekonom men nog tycker väl jag att hela samhället borde må bra av att jordbruket går lite bättre. Dessutom har vi flera dåliga år bakom oss som skall lappas innan vi går ut i solen.

Förresten, jag vill inte ha nån Lamborghini. Det skall vara tre steg upp till en bra förarplats. Jag vill inte sitta i källaren och köra!

Nog rutet om detta!

Författare: Kalle

Har varit spannmålsodlare sedan 20 årsåldern. Jobbar som brandförman i Närpes, det betyder att jag inte är heltidsjordbrukare annat än i hjärtat. Jag har familj, sambo och tre döttrar födda -04, -09 och -16 Jag odlar spannmål och oljeväxter på 38 ha, och gör detta på största allvar. Den skrala lönsamheten har inte knäckt mig, bara gjort att jag inte kan vara heltidsbonde. Dessutom har jag ett intresse för närhistorien, och jobbar gärna med att restaurera nyare veteranbilar. (70-talet) Har tre dylika + en mc i garaget. Samlar gärna material och skriver ner mycket nutidshistorier för framtiden. Jag är öppen för det mesta bara det inte har med sport eller idrott att göra. Jag betraktar all sport och idrott som flykt och försvarbeteenden, det man inte kan göra med traktorn kan gott lämnas ogjort!

3 reaktioner till “Något försenat fattar också jag!”

  1. Jag håller helt med – inte vill jag sitta i en bil där man får vara rädd om byxbaken hela tiden :-).

    (Fast sikten *under* långtradarna kan ju vara bättre …)

  2. Jamen då är ju den där Lambon jag föreslog åt Nisse perfekt! Där går man ju uppför trappan. 🙂

Kommentarer är stängda.