Över 2 000 kommentarer på Bondbloggen!

Bondbloggen gillar när ni ställer frågor eller annars kommenterar det som Sonja, Kalle, Nisse och Mats berättar om. Det är jätteroligt att ni frågar, tycker till och ber om – eller ger – tips och råd!

Därför beslutade vi att dela ut Bondbloggen-kepsar till de som skrivit kommentar nummer 2 000 och 2 001. Signaturerna cowboy och daniel, ni har paket att vänta!

Författare: Ingela

Jag är redaktör för Bondbloggen på svenska.yle.fi och figurerar mest i kulisserna. Jag bloggar inte egentligen, men varje gång det finns en intressant intervju med någon av Bondbloggens skribenter, eller när vi hittar annat material som kan vara intressant att läsa/höra/titta på, så dyker det upp ett inlägg av mig.

2 reaktioner till “Över 2 000 kommentarer på Bondbloggen!”

Kommentarer är stängda.