Gissa prylen! Del 3

Då kör vi igen och vi skickar ut Sonja med nästa grej. Vad är det för en vit anonym sak hon håller i här – och vad används det till?

Mejla ditt svar till bonden.blogg@yle.fi senast onsdag 13.10.2010 klockan 23.59. Kom ihåg att skriva ditt namn och din adress också! Bland alla som har rätt svar lottar vi ut fyra Bondbloggenkepsar. Om det råkar sig så att ingen har rätt svar lottar vi ut de fyra mössorna bland alla som deltagit i tävlingen. Har färre än fyra personer rätt på frågan lottar vi ut de ”överblivna” kepsarna bland alla deltagare.

Lycka till!

Författare: Ingela

Jag är redaktör för Bondbloggen på svenska.yle.fi och figurerar mest i kulisserna. Jag bloggar inte egentligen, men varje gång det finns en intressant intervju med någon av Bondbloggens skribenter, eller när vi hittar annat material som kan vara intressant att läsa/höra/titta på, så dyker det upp ett inlägg av mig.