24.12 – Adventskalendern


När dagarna plötsligt känns långa och sega
och du hellre med motorsågen vill knega
än ligga på soffan och slöa och dega
kan du ändå lyssna på Radio Vega!

OBS: Jag vill ju att ni ska hinna njuta av julefriden, så ni har lite extra tid på er att gissa det här sista rimmet. Senast på jul annan dag, vid midnatt som vanligt, vill jag ha era gissningar. God jul!

Författare: Julbocken

Jag, Julbocken, bor i Lappland. Jag har ett väldigt säsongsbetonat arbete, den största delen av arbetet sker i december. Följ mig på Twitter.com/julbocken om du vill hänga med i min vardag! I december syns jag här i Bondbloggen, har fixat en adventskalender till er så ni har något roligt att göra medan ni väntar på mitt årliga besök om några veckor. Svara innan midnatt så är du med och vinner kanske klappen som rimmet handlar om! Étt nytt rim kommer varje dag klockan 00.01.