18 januari, 2011 av Sonja

Nomen est omen?

Nu hoppas vi verkligen att rubriken stämmer. Ragni kalvade och hon fick en långbent och pigg TJURkalv! Det är överlag roligt och önskvärt att få kokalvar, men framför allt av henne hade vi gärna tagit emot en kokalv. Ragni hör nämligen också till våra “gamyler”, hon har nu kalvat 7 gånger. Det som gör att det harmar ännu mera är det, att vi inte har en endaste en avkomma efter henne. Det här var hennes 6 tjurkalv, den enda kokalven hon har fått blev i tiderna såld. Så kanske den åttonde kalven sen blir en ko..

Och namnet då? Den lilla filuren fick heta Inteentill. 🙂

4 svar till “Nomen est omen?“

 1. Nisse skriver:

  Ha-ha, det var ett finurligt namn …

  10 poäng !

 2. Sonja skriver:

  Han är lite rolig den där mannen min! 😛

 3. Tilda skriver:

  Bra namn! Jag tror att ni snart slår nåt slags rekord med tjurlkalvs födslar:)

 4. Antte skriver:

  kanske följande blir Intigen?