Bloggande bönder sökes

Vill du vara med och beskriva livet på landet? Vi söker nu bloggare för Bondbloggens andra omgång. Du kan vara ekobonde, halvtidsbonde, fårfarmare, grönsaksodlare, skogsbrukare – vi ser inga begränsningar! Vi vill visa på den diversitet, spridning och under vilka olika förutsättningar jordbruk i dagens Finland bedrivs.

Pionjärbloggarna Mats, Kalle, Sonja och Nisse har under första året beskrivit sin vardag (och kommer även i fortsättningen att skriva på bloggen i varierad omfattning) – nu vill vi du skall berätta om din. Vi förutsätter ett gott språk, men var inte för självkritisk! Bönder kan!

Senast den 1 mars vill vi ha din anmälan.

Anmäl ditt intresse här

Författare: Ingela

Jag är redaktör för Bondbloggen på svenska.yle.fi och figurerar mest i kulisserna. Jag bloggar inte egentligen, men varje gång det finns en intressant intervju med någon av Bondbloggens skribenter, eller när vi hittar annat material som kan vara intressant att läsa/höra/titta på, så dyker det upp ett inlägg av mig.