Bondbloggen firar ett år

Det första året med Bondbloggen har varit ett år fyllt med allt från himmel till jord – både för oss på redaktionen och för bönderna.

Jag kommer ihåg massor av roliga historier och kommentarer bönderna och vi på redaktionen fått, t.ex. då Kalle berättade att han blev igenkänd i Helsingfors som en av de bloggande bönderna av vilt främmande personer (det här var före Strömsö och Bettina). En annan sak som lämnat i minnet säkert också för Unni (bloggens första producent) och Ingela är känslan efter det första telefonmötet med bönderna – då det kändes som om vi alla känt varandra sedan barnsben. Jag kommer ihåg de få gånger vi träffats personligen, och kunnat äta en bit i gott sällskap. Vår “roadtrip” till Kristinestad, med Unni, Sonja, Ingela och Nisse – då vi kläckte idén med julbockens julkalender (som fick över 900 svar).

Jag vill tacka alla som varit en del av Bondbloggens framgång under detta år; Unni, Ingela, Carin, Lasse, Ale, Kristoffer, Tobias och hela
Lördax redaktionen, Hedda, Daniel, Gitte och bönderna – Mats, Sonja, Kalle och Nisse – utan er skulle det inte ha blivit till något över huvudtaget 🙂

Ett speciellt tack går till Micke, Go, Jenny och Jens som trodde på idéen från början.

Mårten Seiplax – Bondbloggens initiativtagare

p.s. delta i vår läsarundersökning och hjälp oss göra bloggen ännu bättre

Författare: Mårten

AD på svenska.yle.fi - Initiativtagare till Bondbloggen. Följ mig på Twitter eller Google +

2 reaktioner till “Bondbloggen firar ett år”

  1. Som jag påpekat förut så har redaktionen för Bondbloggen varit väldigt viktig för framgången. Det är intressant att jämföra med bloggar som sköts av en enda person. Här har vi ett koncept som är ett mellanting mellan tidning och traditionell blogg.

    Det här är ett nytt sätt att arbeta inom mediavärlden med det bästa från de “gamla” medierna och från Internets nya innovationer. Mycket intressant för mej som hängt med i nätets utveckling redan långt före Internet alls var påtänkt ens – då vi tog kontakt till Stockolms datorcentrals QZ KOM-program där man för första gången kunde diskutera på ett forum. Med 110 BITAR/sek …

    Otvivelaktigt kommer ännu mycket att hända och nya idéer att dyka upp men Mårten kommer nog att vara en av pionjärerna då nätets historia skrivs – det här är inte någon vanlig blogg.

  2. Grattis till ettåringen. Hoppas ni orkar fortsätta! Kollar nästan varje dag för att se vad nytt det finns på bondbloggen. Julkalendern blev lite oklar för mej, hittade inte svaren på alla gåtor. Men…. kanske nästa år :))

Kommentarer är stängda.