Det här är Cecilia

Bästa läsare,

Nu lever vi i roliga tider för våra fyra nya bloggare värmer som bäst upp fingrar och tangentbord inför sin bloggstart! Ni som lyssnar mycket på radio hörde kanske Cecilia i Lördax förra veckan, annars kan ni bekanta er med henne i klippet här:

Klippet avpubliceras den 7 april.

Nästa bloggare, Charlotta, presenteras i Lördax nu på lördag i Radio Vega!

Författare: Ingela

Jag är redaktör för Bondbloggen på svenska.yle.fi och figurerar mest i kulisserna. Jag bloggar inte egentligen, men varje gång det finns en intressant intervju med någon av Bondbloggens skribenter, eller när vi hittar annat material som kan vara intressant att läsa/höra/titta på, så dyker det upp ett inlägg av mig.

En kommentar till “Det här är Cecilia”

  1. Finemang, Cecilia ! Framtidens bonde alldeles tydligt.

    Annars så finns det inga “typiska” bönder – vi är alla väldigt olika och det typiska är bara en konstruktion.

    Jag hör tiil den gamla generationen som lärt mej allting själv från det jag börja spika som femåring.

Kommentarer är stängda.