Home, sweet home!

Det känns skönt att vara hemma i Finland, trots att vi har haft det superduper jättebra i Sverige! Vi har gjort så många olika saker att jag inte börjar räkna upp alla, men vi har bland annat åkt tunnelbana, shoppat (massor!), ätit (massor, massor!) och mycket annat också. Vi kom i land i morse ca klockan 7.30 och klockan 12 var vi hemma. Vi åt mammas potatismos med fiskbullar och sen skulle jag och pojkvännen bara vila en stund. ‘Stunden’ blev väl en sisådär 4 timmar… Tydligen var vi väldigt trötta.


Värmen, värmen! Helt otroligt
vad stor skillnad det kan vara
på en liten båtresa, då vi hemmavid
har ca 13-15c.

Och nu är jag tillbaka på internatet. Man hinner alltid bara hem och svänga och så bär det av på nytt..! Imorgon har vi yrkesprov, vilket betyder ungefär att vi praktiskt ska ha ett prov på vad vi har lärt oss hittills.

Författare: Cicci

Mitt namn är Cecilia "Cicci" Lundberg och jag är 17 år. Petalaxbo med intresse för djur och natur, främst hästar och hundar. Bor med min mamma, pappa och två småsystrar; Jennifer, 14 och Julia, 11. Går i skolan i Gamla Vasa på Yrkesakademins lantbrukslinje andra året och bor på skolans internat under veckorna. På fritiden är jag med mina vänner. Andra intressen är musik och fotografering. Som person är jag väldigt positiv och pratglad och försöker alltid se till att personerna i min omgivning har det bra. Jag läser också studentämnen på samma gång som vanliga yrkesämnen, och får därför både yrkesexamen och studentexamen. Detta kallas kombinerad examen (kombi). :)