Lugna puckar

Har hunnit ta ifatt lite av min sömnskuld över helgen, och hinner ta det lite lugnare nu då jag har kombi tre dagar. Sen är det väl full rulle igen då jag kommer över på jordbrukssidan! Sen kommer en massa prov emot. Tror jag räknade till 5 prov på två veckor. Men men, det är bara att försöka plugga in alla engelska/finska ord och all (förbannad) grammatik. 😉 Nå, jag får hålla hoppet uppe och se fram emot att få studentexamen om två år. Tänk vad tiden går fort! Det är bara tre veckor kvar med denna, innan sommarlovet börjar. Eller praktik, för oss blivande bönder. Och det blir förhoppningsvis en skön sommar 🙂

Valparna är nu lite över  4 veckor, så det betyder att halva tiden av vår tid tillsammans har paserat. Tråkigt är det att tänka på, men det är också liiiite jobbigt med 9 hundar i huset. Speciellt då dom skiter och kissar över allt. Men underbart söta och gosiga är dom ju 😉

  

Författare: Cicci

Mitt namn är Cecilia "Cicci" Lundberg och jag är 17 år. Petalaxbo med intresse för djur och natur, främst hästar och hundar. Bor med min mamma, pappa och två småsystrar; Jennifer, 14 och Julia, 11. Går i skolan i Gamla Vasa på Yrkesakademins lantbrukslinje andra året och bor på skolans internat under veckorna. På fritiden är jag med mina vänner. Andra intressen är musik och fotografering. Som person är jag väldigt positiv och pratglad och försöker alltid se till att personerna i min omgivning har det bra. Jag läser också studentämnen på samma gång som vanliga yrkesämnen, och får därför både yrkesexamen och studentexamen. Detta kallas kombinerad examen (kombi). :)