Huset fullt av hundar!

Idag har jag varit med och tagit vridprov och städat lite i hallarna, då vädret från morgonen inte tillät mycket annat arbete. Men mot eftermiddagen blev det varmare och det hade trots allt inte regnat varken hårt eller mycket, så då bar det ut på åkern med harv och såmaskin! Men det var trots allt fredagen den trettonde och lite motgång har vi väl haft. Svämtunnan stockade och det blev att spola ur den. På eftermiddagen satt jag med i traktoren medan en av våra lärare sådde det svåraste kring kanterna och några stora stenar. Skoldagen ledde mot sitt slut och jag fick avsluta kring klockan 15.30. Efteråt bar det in en sväng till Vasa och efteråt hemåt.

Direkt man kom innanför dörren blev man anfallen av en skock hundvalpar! Sju hyperaktiva små odjur sprang direkt mot en för att nyfiket inspektera vem det var som kom. Otroligt vad dom kan hinna växa bara på några dagar..!
Och nu hoppas jag att Finland inte har otur i ishockey-vm. I skrivande stund leder vi mot Ryssland med 1-0. Hoppas det går bra! Ha en trevlig helg kära läsare! 🙂

Författare: Cicci

Mitt namn är Cecilia "Cicci" Lundberg och jag är 17 år. Petalaxbo med intresse för djur och natur, främst hästar och hundar. Bor med min mamma, pappa och två småsystrar; Jennifer, 14 och Julia, 11. Går i skolan i Gamla Vasa på Yrkesakademins lantbrukslinje andra året och bor på skolans internat under veckorna. På fritiden är jag med mina vänner. Andra intressen är musik och fotografering. Som person är jag väldigt positiv och pratglad och försöker alltid se till att personerna i min omgivning har det bra. Jag läser också studentämnen på samma gång som vanliga yrkesämnen, och får därför både yrkesexamen och studentexamen. Detta kallas kombinerad examen (kombi). :)