13 maj, 2011 av Cicci

Huset fullt av hundar!

Idag har jag varit med och tagit vridprov och städat lite i hallarna, då vädret från morgonen inte tillät mycket annat arbete. Men mot eftermiddagen blev det varmare och det hade trots allt inte regnat varken hårt eller mycket, så då bar det ut på åkern med harv och såmaskin! Men det var trots allt fredagen den trettonde och lite motgång har vi väl haft. Svämtunnan stockade och det blev att spola ur den. På eftermiddagen satt jag med i traktoren medan en av våra lärare sådde det svåraste kring kanterna och några stora stenar. Skoldagen ledde mot sitt slut och jag fick avsluta kring klockan 15.30. Efteråt bar det in en sväng till Vasa och efteråt hemåt.

Direkt man kom innanför dörren blev man anfallen av en skock hundvalpar! Sju hyperaktiva små odjur sprang direkt mot en för att nyfiket inspektera vem det var som kom. Otroligt vad dom kan hinna växa bara på några dagar..!
Och nu hoppas jag att Finland inte har otur i ishockey-vm. I skrivande stund leder vi mot Ryssland med 1-0. Hoppas det går bra! Ha en trevlig helg kära läsare! 🙂

Kommentarer inaktiverade.