Sommarlov?

Ja, vad är sommarlov? Det existerar inte längre i mitt skolliv, tydligen. Men inte är jag mindre nöjd med tillvaron för det! Jag får ju umgås med mina kära klasskamrater hela sommaren då vi ska vara här och ta hand om markerna. Visst får vi några veckor ledigt, och skönt ska det bli. För tillfället verkar allihopa i min ålder sitta på Facebook och skriva att dom har sommarlov, så jag önskar alla en supertrevlig sommar! Även fast vissa har jobb eller annat på gång, måste man ju hinna unna sig lite fritid och såklart: grillning!  Bästa med sommaren är alla goda biffar min mamma brukar grilla. Ojoj, jag skulle kunna leva på dem hela året om. Och såklart att få simma, vara ute med båten och umgås med alla vänner. Men varför skulle man inte hinna det fastän man har sina plikter? Vissa är så stressade, men det gäller att hitta den där timmen om dagen att sitta ner och ta det lugnt. Speciellt bönder, som de flesta har sin mest aktiva period nu och får lite sömn om nätterna. Jag kan inte säga vad ni ska göra, men jag rekommenderar det 😉

Idag började dagen med att ställa igång välten och fara med Michaela till fladan och välta lite. Sen fick jag fara och harva, och har gjort det resten av dagen. Ganska skönt egentligen, att få sitta ensam i en traktor några timmar och få tänka för sig själv men ändå vara koncentrerad på arbetet.
För övrigt så håller Michaela på att flytta ner till mitt internat nu, där vi ska bo i sommar. Skoj ska det bli! 🙂


605:an är kanske inte min favorit, men var har ändå tillbringat dagen tillsammans 😉 I bakgrunden syns internaten. I det med gaveln hitåt i bild bor jag.

Författare: Cicci

Mitt namn är Cecilia "Cicci" Lundberg och jag är 17 år. Petalaxbo med intresse för djur och natur, främst hästar och hundar. Bor med min mamma, pappa och två småsystrar; Jennifer, 14 och Julia, 11. Går i skolan i Gamla Vasa på Yrkesakademins lantbrukslinje andra året och bor på skolans internat under veckorna. På fritiden är jag med mina vänner. Andra intressen är musik och fotografering. Som person är jag väldigt positiv och pratglad och försöker alltid se till att personerna i min omgivning har det bra. Jag läser också studentämnen på samma gång som vanliga yrkesämnen, och får därför både yrkesexamen och studentexamen. Detta kallas kombinerad examen (kombi). :)