26 maj, 2011 av Cicci

Roadtrip

Idag har jag haft en riktigt bra dag! Började med att välta åkern jag harvade igår. Sen blev det lite skruvning med 803:an. Efter matpausen åkte jag till Alkula för att välta lite där. Alkula är en 4H-gård som skolan har något samarbete med, om jag förstod saken rätt. Det är en liten bit från skolan till åkern jag skulle till, så det blev att köra igenom Gamla Vasa. Jag har inte kört så mycket på större vägar med traktor, så lite spännande var det. Men bra gick det! När jag var klar där blev det att fara med Michaela och Niklas till en lada för att hämta några småbalar. Då blev det en liten roadtrip igen 😉 Så mycket köras har det blivit idag.


Michaela och jag satt på kärran när vi hämtade balarna. 🙂

2 svar till “Roadtrip“

  1. michaela skriver:

    neej va fin bild!! 😀

  2. Cicci skriver:

    Du å jag meela, du å jag! 🙂