Roadtrip

Idag har jag haft en riktigt bra dag! Började med att välta åkern jag harvade igår. Sen blev det lite skruvning med 803:an. Efter matpausen åkte jag till Alkula för att välta lite där. Alkula är en 4H-gård som skolan har något samarbete med, om jag förstod saken rätt. Det är en liten bit från skolan till åkern jag skulle till, så det blev att köra igenom Gamla Vasa. Jag har inte kört så mycket på större vägar med traktor, så lite spännande var det. Men bra gick det! När jag var klar där blev det att fara med Michaela och Niklas till en lada för att hämta några småbalar. Då blev det en liten roadtrip igen 😉 Så mycket köras har det blivit idag.


Michaela och jag satt på kärran när vi hämtade balarna. 🙂

Författare: Cicci

Mitt namn är Cecilia "Cicci" Lundberg och jag är 17 år. Petalaxbo med intresse för djur och natur, främst hästar och hundar. Bor med min mamma, pappa och två småsystrar; Jennifer, 14 och Julia, 11. Går i skolan i Gamla Vasa på Yrkesakademins lantbrukslinje andra året och bor på skolans internat under veckorna. På fritiden är jag med mina vänner. Andra intressen är musik och fotografering. Som person är jag väldigt positiv och pratglad och försöker alltid se till att personerna i min omgivning har det bra. Jag läser också studentämnen på samma gång som vanliga yrkesämnen, och får därför både yrkesexamen och studentexamen. Detta kallas kombinerad examen (kombi). :)

2 reaktioner till “Roadtrip”

Kommentarer är stängda.