Vasa-Petalax-Vasa

Igår körde vi ut jord på en åker för att jämna ut den. Eller jord var det väl inte riktigt ännu, men kompostmaterial bestående av föredetta halm, växthusrester och sådant. En lastade, två körde ut på åkern, en schaktade ut och jag harvade sönder det. Otaliga gånger stockade harven så jag fick gå ur och rensa den. Men det gick väl ganska bra i alla fall! Efter att jobbet var utfört for jag hem till Petalax. Av en slump somnade jag strax efter sju på kvällen, och vaknade först elva imorse. Huh, inte ofta jag sover så länge! Men skönt var det, och välbehövligt. Nu är jag tillbaka på skolan, då jag bytte ihop två dejourpass med Eric. Lite långtråkigt är det här för tillfället, men ska väl snart börja krypa i säng i brist på bättre att göra. Det är ju trots allt väckning klockan 6. Trevlig helg kära läsare! 🙂

Författare: Cicci

Mitt namn är Cecilia "Cicci" Lundberg och jag är 17 år. Petalaxbo med intresse för djur och natur, främst hästar och hundar. Bor med min mamma, pappa och två småsystrar; Jennifer, 14 och Julia, 11. Går i skolan i Gamla Vasa på Yrkesakademins lantbrukslinje andra året och bor på skolans internat under veckorna. På fritiden är jag med mina vänner. Andra intressen är musik och fotografering. Som person är jag väldigt positiv och pratglad och försöker alltid se till att personerna i min omgivning har det bra. Jag läser också studentämnen på samma gång som vanliga yrkesämnen, och får därför både yrkesexamen och studentexamen. Detta kallas kombinerad examen (kombi). :)