28 maj, 2011 av Cicci

Vasa-Petalax-Vasa

Igår körde vi ut jord på en åker för att jämna ut den. Eller jord var det väl inte riktigt ännu, men kompostmaterial bestående av föredetta halm, växthusrester och sådant. En lastade, två körde ut på åkern, en schaktade ut och jag harvade sönder det. Otaliga gånger stockade harven så jag fick gå ur och rensa den. Men det gick väl ganska bra i alla fall! Efter att jobbet var utfört for jag hem till Petalax. Av en slump somnade jag strax efter sju på kvällen, och vaknade först elva imorse. Huh, inte ofta jag sover så länge! Men skönt var det, och välbehövligt. Nu är jag tillbaka på skolan, då jag bytte ihop två dejourpass med Eric. Lite långtråkigt är det här för tillfället, men ska väl snart börja krypa i säng i brist på bättre att göra. Det är ju trots allt väckning klockan 6. Trevlig helg kära läsare! 🙂

Kommentarer inaktiverade.