Jord, moder jord.

Idag har vi fortsatt köra jord. Som ombyte spadade vi ner matjord där dom täckdikat. Svårt att förklara för mig som inte är så insatt. 🙂 Men, här kommer många bilder – en bild säger mer än tusen ord!

Första två bilderna är från förra veckan då vi körde jord.
Följande är från fähuset, uppenbarligen 😉
Sen två bilder från denna veckas jordkörning, då med lastning av grävmaskin. Och punktering..
Och en förklarande (?) bild på hur vi fyllde jord vid täckdikningen.

Författare: Cicci

Mitt namn är Cecilia "Cicci" Lundberg och jag är 17 år. Petalaxbo med intresse för djur och natur, främst hästar och hundar. Bor med min mamma, pappa och två småsystrar; Jennifer, 14 och Julia, 11. Går i skolan i Gamla Vasa på Yrkesakademins lantbrukslinje andra året och bor på skolans internat under veckorna. På fritiden är jag med mina vänner. Andra intressen är musik och fotografering. Som person är jag väldigt positiv och pratglad och försöker alltid se till att personerna i min omgivning har det bra. Jag läser också studentämnen på samma gång som vanliga yrkesämnen, och får därför både yrkesexamen och studentexamen. Detta kallas kombinerad examen (kombi). :)

2 reaktioner till “Jord, moder jord.”

Kommentarer är stängda.