Årsdag

Idag är det exakt ett år sedan jag var på min första hopptävling någonsin, med min dåvarande foderhäst Bosse. Vi tävlade i 50-60cm samt 70-80cm klasserna i Singsby. Minns jag inte helt fel vägrade vi ett hinder i den lägre klassen men trots allt var jag ju nöjd, då det var vår första tävling. Efter lite väntan var det igen vår tur i den andra klassen som var aningen högre. Detta gick mycket bättre, då Bosse hoppar bättre på högre höjder än lägre, då han tycker de lägre är så fåniga. 😉 Nåväl, vi kom igenom banan felfritt, så då blev det omhoppning för oss. Det var allt som allt fyra ekipage som kom till omhoppning, så lite nervös var jag. Tänk, så skulle vi verkligen komma på en placering! Första hindret gick bra, andra… Sedan fick Bosse riktigt sprutt i bena och raceade igenom resten, så det var bara för mig att sitta där och styra, i princip. Men tyvärr räckte inte tiden till en första plats, utan vi fick nöja oss med tredje placering. Men gissa vem som var stoltaste ryttaren den dagen? 😉 Inte så svårt att gissa eller hur! Vi fick en jättefin vit rosett som jag tittar på ibland. Har den uppsatt på väggen som ett minne. 🙂
Tyvärr har vi inte lika bra väder idag som för ett år sedan. Inte stör det mig, för jag trivs mycket bättre när det är lite kallare. Tänk så mycket som hinner ändras på ett år..

För ett år sedan hade jag just slutat högstadiet och hade ingen studieplats till hösten. Jag hade häst, bodde hemma och njöt av livet. Nu studerar jag och bor på annan ort, något som egentligen var helt oplanerat men som jag trivs väldigt bra med, Jag har ingen häst heller, men försöker hålla intresset igång även fast tiden är knapp. Men nu när jag är ledig några veckor från skolan ska jag försöka ta tag i det ordentligt! Och njuta fullt ut av sommaren och alla vänner 🙂

Idag skulle min älskade farfar ha fyllt år också, så dagen är nog speciell i sig.

Författare: Cicci

Mitt namn är Cecilia "Cicci" Lundberg och jag är 17 år. Petalaxbo med intresse för djur och natur, främst hästar och hundar. Bor med min mamma, pappa och två småsystrar; Jennifer, 14 och Julia, 11. Går i skolan i Gamla Vasa på Yrkesakademins lantbrukslinje andra året och bor på skolans internat under veckorna. På fritiden är jag med mina vänner. Andra intressen är musik och fotografering. Som person är jag väldigt positiv och pratglad och försöker alltid se till att personerna i min omgivning har det bra. Jag läser också studentämnen på samma gång som vanliga yrkesämnen, och får därför både yrkesexamen och studentexamen. Detta kallas kombinerad examen (kombi). :)

En kommentar till “Årsdag”

Kommentarer är stängda.