En lättnadens suck

Tänk vad allt kan ändras på bara några dagar! Nu har jag hittat sommarjobb, hips som haps. Ser såå fram emot det och det ska bli så kul att få något att göra om dagarna, de restrerande veckorna som återstår av min ledighet. Nåväl, kanske ni vill veta vad jag ska göra då? 😉 Jag ska stå i kiosken och sälja grillmat, godis och glass åt alla som bara vill ha. Lite oklart är det ännu med vecka 28, då jag verkligen skulle behöva vara där och sälja (pga simskola), då jag egentligen har dejour. Men jag borde få det bytt med någon annan och om inte jobba in timmarna sen någon gång. Har ju trots allt några timmar övertid från förut redan. Så det borde ju fixa sig på ett eller annat sätt, som sagt. Skoj ska det i alla fall bli! Så välkomna på glass till kiosken i Vägviken då ni har vägarna förbi 😉

Tyvärr finns det inte så mycket att skriva om nu då jag inte är i skolan. 🙁 Kan inte göra så mycket åt det för tillfället.

Författare: Cicci

Mitt namn är Cecilia "Cicci" Lundberg och jag är 17 år. Petalaxbo med intresse för djur och natur, främst hästar och hundar. Bor med min mamma, pappa och två småsystrar; Jennifer, 14 och Julia, 11. Går i skolan i Gamla Vasa på Yrkesakademins lantbrukslinje andra året och bor på skolans internat under veckorna. På fritiden är jag med mina vänner. Andra intressen är musik och fotografering. Som person är jag väldigt positiv och pratglad och försöker alltid se till att personerna i min omgivning har det bra. Jag läser också studentämnen på samma gång som vanliga yrkesämnen, och får därför både yrkesexamen och studentexamen. Detta kallas kombinerad examen (kombi). :)