17 oktober, 2011 av Cicci

Lugna potatisar

I torsdags var jag och plogade åt en bekant. Det blev sex hektar avverkat då. Känns fortfarande i ryggen att jag suttit halvvägs bak och fram en hel dag. På fredagen var jag en liten stund på grannens potatiströska, för att denna vecka kanske hoppa in om dom behöver någon. Jag har ingen tidigare erfarenhet av potatisupptagning trots att mina morföräldrar haft egen odling. Dock slutade dom i samma veva som jag blev född, så det är väl förklaringen till min potatisokunnighet 😉 Jag tyckte faktist det var ganska roligt att plocka bort skräp och dåliga potatisar från bandet. Inte riktigt ansträngande men man måste hela tiden vara på sin vakt. Bara att hoppas jag får hjälpa till någon mer dag i veckan nudå. Annars kommer jag nog klättra på väggarna om jag inte får göra något 😉

Kommentarer inaktiverade.