Lugna potatisar

I torsdags var jag och plogade åt en bekant. Det blev sex hektar avverkat då. Känns fortfarande i ryggen att jag suttit halvvägs bak och fram en hel dag. På fredagen var jag en liten stund på grannens potatiströska, för att denna vecka kanske hoppa in om dom behöver någon. Jag har ingen tidigare erfarenhet av potatisupptagning trots att mina morföräldrar haft egen odling. Dock slutade dom i samma veva som jag blev född, så det är väl förklaringen till min potatisokunnighet 😉 Jag tyckte faktist det var ganska roligt att plocka bort skräp och dåliga potatisar från bandet. Inte riktigt ansträngande men man måste hela tiden vara på sin vakt. Bara att hoppas jag får hjälpa till någon mer dag i veckan nudå. Annars kommer jag nog klättra på väggarna om jag inte får göra något 😉

Författare: Cicci

Mitt namn är Cecilia "Cicci" Lundberg och jag är 17 år. Petalaxbo med intresse för djur och natur, främst hästar och hundar. Bor med min mamma, pappa och två småsystrar; Jennifer, 14 och Julia, 11. Går i skolan i Gamla Vasa på Yrkesakademins lantbrukslinje andra året och bor på skolans internat under veckorna. På fritiden är jag med mina vänner. Andra intressen är musik och fotografering. Som person är jag väldigt positiv och pratglad och försöker alltid se till att personerna i min omgivning har det bra. Jag läser också studentämnen på samma gång som vanliga yrkesämnen, och får därför både yrkesexamen och studentexamen. Detta kallas kombinerad examen (kombi). :)