Snabb som en blixt

Ibland är det inte resultatet efter jobbet som räknas, utan att det går fort. Klicka er in på länken nedan så får ni se en ganska underhållande video 🙂

http://www.youtube.com/watch?v=4TczQZUboe0&feature=related
Hoppas det funkar nu. Om inte, så högerklicka på länken och välj ‘Öppna länk i ny flik/fönster’.

Författare: Cicci

Mitt namn är Cecilia "Cicci" Lundberg och jag är 17 år. Petalaxbo med intresse för djur och natur, främst hästar och hundar. Bor med min mamma, pappa och två småsystrar; Jennifer, 14 och Julia, 11. Går i skolan i Gamla Vasa på Yrkesakademins lantbrukslinje andra året och bor på skolans internat under veckorna. På fritiden är jag med mina vänner. Andra intressen är musik och fotografering. Som person är jag väldigt positiv och pratglad och försöker alltid se till att personerna i min omgivning har det bra. Jag läser också studentämnen på samma gång som vanliga yrkesämnen, och får därför både yrkesexamen och studentexamen. Detta kallas kombinerad examen (kombi). :)

2 reaktioner till “Snabb som en blixt”

  1. Joo det gick verkligen snabbt, hann inte ens se blixten innan rutan blev svart 🙂

Kommentarer är stängda.