Kom, kom april!

Nu tycker jag nog faktiskt det börjar räcka med snö. Visst, jag älskar vintern och allt som hör till – även kölden och snön. Men nu har det öst ner hela dagen och enda vi har gjort idag, känns det i alla fall som, är att skotta snö. Men det positiva med att det kommer mer snö är att det blir bara bättre att köra snöskoter. Det är en av mina andra hobbyer. Tyvärr har tiden inte alls räckt till något denna vinter känns det som, och tyvärr har också bloggen blivit lidande. Skrev engelska hörförståelseprovet i måndags också, och det gick väl helt okej också. Det jag vill påpeka är att det är ganska fullt upp i mitt schema nu för tillfället; prepkurser, praktik, studentprov etc etc. Och på sidan om detta har jag ju förstås mina nära och kära att ta hand om.

Nåja, slutpratat om min tid och hur jag spenderar den. Island och april närmar sig med stormsteg! 16.4 är det planerat att jag då lämnar fosterlandet och tar mig västerut. Har fått i alla fall lite pengar ihopskrapat så nu är det bara biljetterna som ska bokas så är jag nästan på väg! Skulle kunna fara redan idag, längtar så! Men innan dess är det några veckor kvar i skolan att ta i tu med. Men sedan säger jag nog bara sjáumst seinna, på återseende! 😉

Författare: Cicci

Mitt namn är Cecilia "Cicci" Lundberg och jag är 17 år. Petalaxbo med intresse för djur och natur, främst hästar och hundar. Bor med min mamma, pappa och två småsystrar; Jennifer, 14 och Julia, 11. Går i skolan i Gamla Vasa på Yrkesakademins lantbrukslinje andra året och bor på skolans internat under veckorna. På fritiden är jag med mina vänner. Andra intressen är musik och fotografering. Som person är jag väldigt positiv och pratglad och försöker alltid se till att personerna i min omgivning har det bra. Jag läser också studentämnen på samma gång som vanliga yrkesämnen, och får därför både yrkesexamen och studentexamen. Detta kallas kombinerad examen (kombi). :)

En kommentar till “Kom, kom april!”

Kommentarer är stängda.