15 februari, 2012 av Cicci

Kom, kom april!

Nu tycker jag nog faktiskt det börjar räcka med snö. Visst, jag älskar vintern och allt som hör till – även kölden och snön. Men nu har det öst ner hela dagen och enda vi har gjort idag, känns det i alla fall som, är att skotta snö. Men det positiva med att det kommer mer snö är att det blir bara bättre att köra snöskoter. Det är en av mina andra hobbyer. Tyvärr har tiden inte alls räckt till något denna vinter känns det som, och tyvärr har också bloggen blivit lidande. Skrev engelska hörförståelseprovet i måndags också, och det gick väl helt okej också. Det jag vill påpeka är att det är ganska fullt upp i mitt schema nu för tillfället; prepkurser, praktik, studentprov etc etc. Och på sidan om detta har jag ju förstås mina nära och kära att ta hand om.

Nåja, slutpratat om min tid och hur jag spenderar den. Island och april närmar sig med stormsteg! 16.4 är det planerat att jag då lämnar fosterlandet och tar mig västerut. Har fått i alla fall lite pengar ihopskrapat så nu är det bara biljetterna som ska bokas så är jag nästan på väg! Skulle kunna fara redan idag, längtar så! Men innan dess är det några veckor kvar i skolan att ta i tu med. Men sedan säger jag nog bara sjáumst seinna, på återseende! 😉

Ett svar till “Kom, kom april!“

  1. mari skriver:

    Go for it!!