Tack för din bokning!

Äntligen är biljetterna bokade! Nu är jag verkligen peppad att få fara. Michaela kommer också med. Det ska bli så skoj och lärorikt! Jag ska nog ta med datorn och blogga från Island så ni får se hur det är där. 😉

Vasa-Reykjavik måndag 16.4.2012
9.20 Vasa – Stockholm
14.10 Stockholm – Reykjavik
-> framme i Reykjavik 15.20 lokal tid.

Returen blir 30.5.2012
7.50 Reykjavik – Stockholm
16.55 Stockholm – Vasa

Författare: Cicci

Mitt namn är Cecilia "Cicci" Lundberg och jag är 17 år. Petalaxbo med intresse för djur och natur, främst hästar och hundar. Bor med min mamma, pappa och två småsystrar; Jennifer, 14 och Julia, 11. Går i skolan i Gamla Vasa på Yrkesakademins lantbrukslinje andra året och bor på skolans internat under veckorna. På fritiden är jag med mina vänner. Andra intressen är musik och fotografering. Som person är jag väldigt positiv och pratglad och försöker alltid se till att personerna i min omgivning har det bra. Jag läser också studentämnen på samma gång som vanliga yrkesämnen, och får därför både yrkesexamen och studentexamen. Detta kallas kombinerad examen (kombi). :)

3 reaktioner till “Tack för din bokning!”

  1. Du får säkert en trevlig resa. Och jag ser fram emot dina inlägg och bilder 🙂

  2. Island är fint, ta och åk på någon dags rundtur – och missa inte Blue Lagoon 🙂

Kommentarer är stängda.