26 april, 2012 av Charlotta

I baren

Det är fullt ös, dansgolvet fylls av ungdomar, men vildast går det till i baren… Det sägs ju att dansgolvet är till för dom som inte har råd att stå i baren 😉 Men det gäller inte här, alla har råd, barägaren bjuder, kanske därför det är smockfullt vid den här baren. Lammbaren 😉

LammbarÄmbaret har fem nappar, men det räcker inte långt när de får ilet på att nu skall det ätas för då är alla där. Dom faller lätt för grupptrycket 😉 Barens mjölk serveras kall, då äter dom inte för mycket på en gång utan äter lite i taget, lite hela tiden. Det är bra, för annars skulle inte de som är små hinna få ätet någonting över huvudtaget. Det är bara de som är trillingar eller fyrlingar som får tillgång till bar.

Nu är lammen så stora att de inte bara äter mjölk mer, utan stöder sej ganska bra på riktigt foder. Det märks tydligt i ensilage åtgången. 🙂 Lamm vid foderbordet

Kommentarer inaktiverade.