14 juni, 2012 av Cicci

Sommartider!

Visst är sommarlovet underbart, kan inte säga annat. Då får man ju tid att jobba, förstår ni 😉 Ska snart köra igång med jobbandet på allvar och då kan det ta många veckor innan jag får återförenas med – min bild av – ett typiskt sommarlov. Nu i dagarna ska jag börja plantera tallplantor och köra stenhårt om kvällarna med det så jag får ner så många som möjligt innan måndagen, då det blir att ta en riktig handelsrunda i Vasa och inhandla allt man kan tänka behövas inför kiosköppningen på tisdag! Som ni kanske förstår kommer jag ännu denna sommar ha hand om Vägviks kiosk några veckor. Ett ställe där jag verkligen trivs; folk som kommer och går, vatten och allt annat som hör sommaren till. Ni som har vägarna förbi kan ju alltid svänga ner på en glass eller annan god grillmat! Så till slutet av juli kommer jag sitta fast vid stranden, kan ju inte klaga 😉 Innan skolan börjar tillbaka ska jag hinna med tre veckor praktik också. Tills vidare önskar jag alla en fortsatt varm och trevlig sommar! 🙂

Kommentarer inaktiverade.