Sommartider!

Visst är sommarlovet underbart, kan inte säga annat. Då får man ju tid att jobba, förstår ni 😉 Ska snart köra igång med jobbandet på allvar och då kan det ta många veckor innan jag får återförenas med – min bild av – ett typiskt sommarlov. Nu i dagarna ska jag börja plantera tallplantor och köra stenhårt om kvällarna med det så jag får ner så många som möjligt innan måndagen, då det blir att ta en riktig handelsrunda i Vasa och inhandla allt man kan tänka behövas inför kiosköppningen på tisdag! Som ni kanske förstår kommer jag ännu denna sommar ha hand om Vägviks kiosk några veckor. Ett ställe där jag verkligen trivs; folk som kommer och går, vatten och allt annat som hör sommaren till. Ni som har vägarna förbi kan ju alltid svänga ner på en glass eller annan god grillmat! Så till slutet av juli kommer jag sitta fast vid stranden, kan ju inte klaga 😉 Innan skolan börjar tillbaka ska jag hinna med tre veckor praktik också. Tills vidare önskar jag alla en fortsatt varm och trevlig sommar! 🙂

Författare: Cicci

Mitt namn är Cecilia "Cicci" Lundberg och jag är 17 år. Petalaxbo med intresse för djur och natur, främst hästar och hundar. Bor med min mamma, pappa och två småsystrar; Jennifer, 14 och Julia, 11. Går i skolan i Gamla Vasa på Yrkesakademins lantbrukslinje andra året och bor på skolans internat under veckorna. På fritiden är jag med mina vänner. Andra intressen är musik och fotografering. Som person är jag väldigt positiv och pratglad och försöker alltid se till att personerna i min omgivning har det bra. Jag läser också studentämnen på samma gång som vanliga yrkesämnen, och får därför både yrkesexamen och studentexamen. Detta kallas kombinerad examen (kombi). :)