17 november, 2012 av

Morotsplockning.

Dagens självplockstillfälle lockade ett 20-tal personer. Riktigt lyckat tillfälle i mina ögon och plockarna verkade också nöjda trots våta åkrar och lite halvrått fuktigt väder. Ett vackert hål blev det också i åkern. 🙂

Vått men roligt hade vi på åkern idag, både morötterna och isen i pölarna intresserade 🙂

Gymfaktorn vara hög för stövlarna blev tunga och lårmusklerna fick sig en ordentlig töjning och nattsömnen kommer nog lite lättare till kvällen konstaterade åtminstone de som deltog större delen av dagen, men det är väl sånt som man bara mår bra av 🙂

“Det här var ju riktigt roligt” menade också en av de yngre deltagarna trots att mamman nog erkände att det hade krävts lite övertalning att få honom med. Men så där kan det vara om man inte riktigt vet vad som väntar så dagens evenemang medförde kanske annat än att man fick sig några kassar moröttter med hem 🙂

Etiketter:

6 svar till “Morotsplockning.“

 1. MariaB skriver:

  Vi tackar så hjärtligt för att vi fick komma. Krumelurmorötterna är tvättade med tandborste och övriga familjen är beordrad att äta av de raka. Sömnen var extra god och musklerna mindre ömma än befarat.

 2. Maria skriver:

  Hoppas ni ordnar detta tillfälle pånytt, för det var ett fint påhitt!
  Hade inte möjlighet att komma denna helg :/
  Om möjligt så ordna det en söndag 🙂

 3. Christer skriver:

  Imorgon måndag mellan 10 – 16 ryms det kanske någon plockare till om det passar dig. Om vädret tillåter kan det också bli någon dag senare. Söndagar passar inte riktigt bra för våran del då vi har fullt upp med att ta hand om måndagens leveranser.

 4. Maria skriver:

  Äsch, jag hade inte sett din kommentar förräns nu, men gårdagen var ändå full av jobb så det skulle ha varit svårt att få det att passa. Tack i allafall!

 5. Christer skriver:

  Hej Maria, det kan löna sig att kolla in bondbloggen lite oftare kanske 🙂 I morgon kan det passa med lite plockning mellan kl.10-16 om nu regnet drar förbi under natten….

 6. Maggie skriver:

  Blir det några fler gånger innan kylan kommer (på onsdag?)?