7 augusti, 2013 av

Vårbruket avslutat!

Ikväll sattes de sista plantorna för säsongen och jag kan på så vis förklara vårbruket avslutat 🙂 Kanske blir de att sätta några jordgubbsplantor ännu, men det är en annan historia.

Det är alltid roligt att få komma igång med sådderna och planteringarna på våren men efter lite på 400000 plantor och en hundra timmar på planteringsmaskin känns det minsann roligt att få avsluta desamma också. Brukar försöka få ner de sista plantorna innan den 5 augusti, min far hade nämligen födelsedag då. Han skulle faktiskt ha fyllt jämna 80 år i går om han fått fortsätta sin vandring bland oss. Vi är sålunda någon dag sen nu och det syntes också på plantorna som var något vildvuxna. Planteringen blev inte så lyckad men efter lite extra handarbete är dom nu planterade enligt såningsanmälan i alla fall. Och händelsen firades med att jag tog “vinterklåddin” efter avslutad plantering 🙂

WP_002685

Etiketter: ,

Kommentarer inaktiverade.