5 januari, 2014 av Charlotta

Knockad

Av flunsa.

Har känt att nånting varit på lut en längre tid, ungefär ända sen mitten av december. Har motat och botat med allt jag hittat i skåpen. Hade inte tid för flunsa! Men till slut blev jag knockad. Ena dagen var jag på benen, lite ont i halsen på kvällen, men följande dag accelererade flunsan som en ny tjusig sportbil på autobahn, och mot eftermiddagskvällen låg jag som en båt för ankare i soffan.

Ligger för ankare

Ligger för ankare

Titta noga på bilden. Det är INTE alla dagar jag ligger och läser en bok! Så det var nog värt att ta bild på. Jag hade inte läst en bok på kanske 10år när jag i höstas fick för mej att ta tag i en bok, sedan dess har jag dragit över 2 tunnare mer lättlästa, men sen gav jag mej på Röde orm. Vikingar, svärd, präster och omvändelser i långa banor.

Allt har sin tid, och flunssa måste få sin. Lider dock ingen nöd, boken är på hälft, och jag blir ompysslad av Mathias som är hemma nu. Han förser mej med grillad korv, dricka, choklad och snytpapper hur mycket som helst. Ber dock till högre makter att jag inte blir parkerad här så många dagar. Inte har jag någonting som stressar mej, men nog skulle jag vilja få nånting annat gjort än vända blad i en bok under dygnets få ljusa timmar.

Ett svar till “Knockad“

  1. Christer skriver:

    Krya på dig!