6 april, 2014 av Charlotta

Pang sa det, och så var det vår.

Med snö kvar i ögonen står man och säger …vänta nu, att vad för nånting?

Nu ska allt göras! Klippa får, dra nya stängsel, reparera stängsel, måla båtar, harva, fräsa, sätta potatis, allt på en gång, helst. Men, förut om åren då? Ifjol for isen runt 1 maj, i år ca 6 veckor tidigare. Vi hann ifjol, så vi lär väl hinna i år också. Det är det där vårvinter-görat som blir i kläm.

Många är det som vill ut till sina holmar när våren kommer. Så för tillfället tillbringar jag de flesta dagarna under ett båtbotten. Pappa hinner inte riktigt med allt, måla, tvätta, sjösätta, reparera, ladda akkun, söka skumsläckare, vika presenningar osv. Så jag tillbringar de flesta eftermiddagarna med svag thinnerlukt i näsan under någon båt. Men, inte ska man klaga, sämre utsikt kan man ha på jobbet 🙂

Bottenmålning

Bottenmålning

Kommentarer inaktiverade.