20 februari, 2015 av Charlotta

Får jag presentera årets första lamm

Jag frågade Mathias: -Vad ska lammet heta? Det ska börja på K.

-Konny eller Kajsa.

Jaha, då får det bli Konny då!

Och här är Konny, 5 dagar gammal och helt ensam med mamma i stora kätten reserverad för lammen. Jag brukar gå in till dem och se om Konny kunde tänka sej att bli ett tamt litet lamm, eller om han mera är inställd på att bli en vildbasare. Den här dagen var det lite svårt att avgöra, men det verkar i alla fall som att han tycker det är kul med besök. Snart får han lekkompisar 🙂

3 svar till “Får jag presentera årets första lamm“

 1. Annika skriver:

  Kan ett lamm ha det bättre än hos Charlotta? Knappast.

 2. va gulligt skriver:

  Hej Charlotta!

  Va gulligt, man ser riktigt hur lammet njuter. Håller med Annika att kan det ha bättre än hos dej.. lycka till med alla dina ulliga söta djur.

 3. Janne B skriver:

  No jaa ja e ju sen som vanligt,men min syster var på besök och jag visade Lottas video för henne och hon frågade mej att kommer du ihåg när fafa hämta in lammet i stuvun näär dom va nyyföödd, men hon e ju nio äldre än jag så jag kommer int ihåg.Men jag tror nog på att äldre generationer och nuvarande också kan leva i symbios med både natur och djur, det finns bevis på med bondbloggaren, som nu morsan säger att du ska si djure i ögonen så veit du om e fatas någa, och då ska du göra någonting åt e. Hon ha leva sitt liv me kuddor å hästar å e nu 94 år.