11 juli, 2015 av Nisse

Bondbloggarträffen i Lördax

I dag (lördagen den 11 juli 2015) kom en intervju om Bondbloggarträffen 2015. Det kan vara litet svårt att hitta programmet på Arenan så här kommer länken:

 

Lördax om Bondbloggarträffen 2015

Inlägget finns alldeles i slutet.

 

Etiketter: ,

2 svar till “Bondbloggarträffen i Lördax“

 1. hörde skriver:

  Fint att du satte ut länken så fick jag höra det, hade inte möjlighet på dagen o lyssna. Kan bara konstatera att du pratar lika bra som du skriver, Har nog sett dej live oxå , men då var jag “lite” blyg vågade inte “interjuva” dej , första gången var i din Sale butik i Lappträsk för ett par år sedan då jag var där o kokade o bjöd kaffe, andra gången var då vi såg teaterstycket Ett herrans liv i vintrast.. Jag hör till de pratglada oxå..
  Det är sant att många följer er via bloggen , vi har många bekanta som bara måste läsa era sysslor på gårdarna, det hör till säger de, precis som vi här hos oss. Ni är lika viktiga som att kolla “vädret” för det har ju varit extra i år, det vet vi alla som är beroende av sol o regn o värme .. men passligt o inte bara regn o kallt..
  Hoppas ni har haft en trevlig samvaro, så vi igen får läsa om både jobb o ledighet.. Hälsningar från oss båda.

 2. Nisse skriver:

  Tack, tack, trevligt att veta att nån läser. Och tack för kommentarerna. Vi vill gärna ha kommentarer för då känns det inte som om man höll monolog hela tiden.

  Visst hade vi trevligt. Det var förstås mest bondeprat om vårt arbete. Men också litet historier. Det var så trevligt att prata med gänget att det var svårt att få slut på det men vi måste alla återvända till vårt arbete som ju inte blir gjort av sej själv. Så efter samvaron blir det att sätta fart och ta igen den här tiden.