Bondbloggarna finns också på Instagram

Vi startade Bondbloggen på Instagram för en tid sedan och det var ganska lyckat. Då vi inte orkar skriva längre inlägg på WordPress så går det snabbt att ladda upp ett foto eller en video på Instagram. Det verkar också som om vi når helt nya personer på det sättet – kanske mest yngre.

Allt syns också här på Bondbloggen (WordPress) till vänster litet längre ned. Därifrån kan man gå till Instagram men man kan behöva logga in på Instagram åtminstone för att kommentera.

Syns vi inte här så kan ni försöka med Instagram.

Författare: Nisse

Jag är bonde i n:te led på Bosas rusthåll i Hindersby som troligen är kring 1000 år gammalt - ingen vet så jag kan lika gärna påstå det. Nån vanlig bonde är jag inte för jag gick i skola och blev elektronikingenjör och forskare i teoretisk datateknik vid Tekniska högskolan - senare docent och professor. Men det var mest hobby och extraknäck för jag har bara missat en vårsådd och det var då jag var i Dragsvik. Sedan 2004 är jag heltidsbonde till 150 %. Allt är heimlaga och jag har bara skrotmaskiner som jag reparerar och bygger om själv. Med dagens priser är det inte möjligt att köpa nya. Dessutom bygger jag optiska fibernät på landsbygden. Det är inte alls mera så mycket arbete med sådd och skörd men desto mer med att bygga hus, reparera maskiner och ställa i ordning. Till det går numera 95% av all tid! Så jag bygger (sedan jag fick min första hammare och 10 kg spik till julklapp som femåring) och skruvar med maskiner, gräver i jorden och hugger i skogen på vintern. Och så måste fliseldningen skötas förstås. Mest hänger jag på nätet och diskuterar över hela världen.