Det här är Maria

Nu har turen kommit till Maria, som fick besök av redaktör Pia Hellsten:

Lyssna på Maria på Yle Arenan

Författare: Cecilia Wikman

Jag är redaktör för Bondbloggen på svenska.yle.fi och figurerar mest i kulisserna. Jag bloggar inte egentligen, men varje gång det finns en intressant intervju med någon av Bondbloggens skribenter, eller när vi hittar annat material som kan vara intressant att läsa/höra/titta på, så dyker det upp ett inlägg av mig.

2 reaktioner till “Det här är Maria”

  1. Vad roligt att du är Bondbloggare, kommer att följa dej med intresse. Kan tänka mej att det är ovant att vara utan grisar. Eller egenligen kan jag nog inte tänka mig in i hur det är. Tror det skulle kännas kluvet på nåt sätt, både bra och dåligt! Hälsar en gammal studiekompis.

Kommentarer är stängda.