Citybönder odlar eget

Min Morgon fick besök av Börje Ölander, medlem i Hertonäs matandelslag. 115 hushåll har slagit sig ihop och hyrt en åker för att kunna få närproducerad, god mat på sina tallrikar.

Ur Min Morgon 20.5.2011
Programvärdar: Sonja Kailassaari och Matilda Gyllenberg.
Produktion: Cityportal Ab

Författare: Cecilia Wikman

Jag är redaktör för Bondbloggen på svenska.yle.fi och figurerar mest i kulisserna. Jag bloggar inte egentligen, men varje gång det finns en intressant intervju med någon av Bondbloggens skribenter, eller när vi hittar annat material som kan vara intressant att läsa/höra/titta på, så dyker det upp ett inlägg av mig.

3 reaktioner till “Citybönder odlar eget”

 1. Mycket off topic, men jag hittade inget annat sätt att ställa tekniska frågor om Bondbloggen.

  Av någon anledning kan jag inte se Cecilias inlägg med material från Arenan när jag surfar med firefox (som är min standardwebbläsare) på mac. med Safari går det av någon anledning utmärkt även om jag använder samma dator. Likaså kan jag se t.ex. Mats inlägg med ladugårdsmingel i firefox. Det som händer är att jag öht inte ser videorutan i inläggen i firefox. Någon idé om vad det här kan bero på?

 2. Hej Ika,

  du har rätt, jag har samma problem med Firefox som du, videon syns både med Explorer och Safari, men tycks inte fungera med Firefox och Chrome. Vi reder ut det som bäst, och försöker få det att fungera.

  Tack för att du påpekade problemet!

  Cecilia

 3. Hej!

  Kolla era tillägg på Firefoxen, för mej har det inte varit något som helst problem med Firefox, varken med XP eller W7.

Kommentarer är stängda.