Tack för era svar

92 personer deltog i vår användarundersökning i april! Vi är otroligt tacksamma för alla kommentarer, uppskattande ord, beröm, åsikter och tips om vad vi kan göra för att Bondbloggen ska bli ännu bättre!

Som utlovat har vi lottat ut Bondbloggenprylar bland er som har svarat. Anders, Helge, Ursula, Marina, Roger, Krister, Marianne, Maria, Kerstin, Jan, Andreas och Mia har fått post, antingen hittar ni en mössa eller en tygkasse i postlådan! Både mössan och kassen är givetvis prydda med Bondbloggens gröna och sköna logo. Grattis till er och tack till alla er andra som deltagit!

Här kommer några citat ur enkätsvaren:

Bönder är hjältar! Utan primärproduktion stannar livet. Produktionen är så bred. Är inte producent själv.

Därför att de [blogginläggen] är så intressanta och jättebra skrivna, dessutom för att jag/vi också är bönder och vill veta vad våra yrkesbröder/-systrar håller på med. Tack till dem för att de orkar hålla på med skrivandet fast dagarna är fulla av jobb.

 Tycker det är intressant att läsa om människors sätt att klara sina dagliga sysslor och hur dom tacklar olika problem. En annan sak är att dom skriver på ett humoristiskt sätt med glimten i ögat. Det är viktigt.

 Jag tycker det är intressant. Ett sätt att komma närmare livet på landet. Roligt även att visa barnen vissa inlägg.

Klicka här för att läsa eller ladda ner hela enkäten.

Författare: Cecilia Wikman

Jag är redaktör för Bondbloggen på svenska.yle.fi och figurerar mest i kulisserna. Jag bloggar inte egentligen, men varje gång det finns en intressant intervju med någon av Bondbloggens skribenter, eller när vi hittar annat material som kan vara intressant att läsa/höra/titta på, så dyker det upp ett inlägg av mig.

3 reaktioner till “Tack för era svar”

 1. Vissa fick ju paket idag 🙂 så nu har jag handlat Christers morötter i lokala butiken med ny tygpåse. Jejjj.

 2. Hej,
  gillar både textinläggen och bilderna, samt att följa med hur livet på landet gestaltar sig. En liten besvikelse har nu plötsligt dykt upp: Ko-Memory tycks inte mera fungera! Korten kommer upp men det går inte att vända dem, har försökt med olika browsers utan framgång. Har det hänt något och i så fall vad? Om det inte funkar vore det bäst att ta bort hela spelet, så blir man inte besviken…

 3. Hej Kimmen!

  Du har helt rätt, Ko-Memory fungerar för tillfället inte eftersom vi har gått över till ett nytt system här på Yle. Vi har för tillfället tagit bort Ko-Memory från bloggen, men jobbar på att kunna lägga upp det igen!

  Hälsningar,
  Cecilia
  Administrator

Kommentarer är stängda.