18 oktober, 2012 av

Kinakålen bärgad.

Kunde idag avsluta kinakålsskörden 🙂 Det var faktiskt uppehåll idag också det en sak värt att notera ty det torde vara tredje dagen under oktober månad som det INTE regnat. Hoppas ännu på några uppehållsdagar så att vi på allvar kan börja köra in morotsskörden i lager. Till i morgon ser det inte ut att gå vår väg i alla fall mera regn utlovas 🙁

Sakta men säkert betar vi av produkt för produkt för säsongen 🙂 Det gäller att ta fasta på de positva händelserna och samla sig till ett leende 🙂

Etiketter: ,

2 svar till “Kinakålen bärgad.“

  1. Dånö Matte skriver:

    Hej Krister!
    Samma här! Fick kinakålen färdigt skördad igår kväll. Blev lite mindre skörd än ifjol, åtminstone till antalet häckar,men den e bärgad och de känns bra. 🙂 Skall unna mej lite nöje imorgon och fara o se på veterantraktor plöjning, ska bli skoj o se vad majorarna, grållarna och alla de andra “oldboysen” går för i stubben o leran… De gick förr oxå brukade morfar säga… 🙂

  2. Christer skriver:

    Lite varierande kvalitet men skörden ok. Fortsätter nu med resten av lagerkålen i väntan på torrare väder? Norrmännen lovar snö till nästa helg… så vi får se? Morotsblasten fortfarande grön och stark men det följer en hel del jord med….. och maskinens mattor fulla så att de måste rensas mellan varje låda. Som sagt vi får se….