21 juni, 2014 av

Christer vs Frosten 1-0

Väl medveten om att Frosten brukar vinna till sist är jag ändå nöjd över nattens avvärjningsseger, den lätta blockeringen med täckväv var ett lyckat försvar. Samtidigt får jag notera att det lönade sig att avbryta firandet för att dra “täcket” över de frostömma grödorna för annars hade de nog strukit med. Frosten hade i så fall förhindrat ytterligare spel och turneringen hade varit över för bondbloggarens del. Ännu är det en bra bit kvar till slutspelet och många viktiga duster återstår, det blir säkert att tampas både med Frost och Torka liksom Blåst i fortsättningen också.

En planta utanför "täcket" strök med i kampen.......

En planta utanför “täcket” strök med i kampen…….

....... men de övriga kämpar vidare även om också de "tuffsades" till lite av Frosten.

……. men de övriga kämpar vidare även om också de “tuffsades” till lite av Frosten.

 

Etiketter: , , ,

Kommentarer inaktiverade.