Tävling: gissa växten!

Nu är det äntligen dags för en ny tävling här på bloggen! Den här gång lottar vi ut splitternya Bondbloggen-tygkassar som är fina och stadiga och håller många mjölklitrar!

Denna gång är utmaningen att para ihop rätt frö med rätt växttyp. Mejla ditt svar senast den 30 maj till bonden.blogg@yle.fi. Kom ihåg att skriva hela ditt namn och din adress i mejlet så vi kan kontakta dig om du har vunnit! Lycka till!

Det här är fröna och växterna som du ska para ihop

Författare: Cecilia Wikman

Jag är redaktör för Bondbloggen på svenska.yle.fi och figurerar mest i kulisserna. Jag bloggar inte egentligen, men varje gång det finns en intressant intervju med någon av Bondbloggens skribenter, eller när vi hittar annat material som kan vara intressant att läsa/höra/titta på, så dyker det upp ett inlägg av mig.